Durvis vērs atjaunotais klubs "Depo" (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Augusta sākumā pēc brīvdienām durvis apmeklētājiem atkal vērs klubs "Depo", kurā vasaras mēnešos norisinājās remontdarbi, informēja kluba "Depo" pārstāvji.

Remontdarbi klubā tuvojas noslēgumam, tādēļ kluba atkāšana tiek plānota jau augusta sākumā, bet kluba atklāšanas ballītes datums tiks izziņots nedaudz vēlāk.

Pēc vasaras brīvdienām klubā "Depo" būs ieviesti dažādi jaunumi. Klubs turpmāk strādās katru dienu no plkst.12 līdz pēdējam klientam, turklāt "Depo" kafejnīcā būs pieejami arī ēdieni un bezvadu internets.

Kluba pārstāvji nolēmuši arī retāk rīkot koncertus, tādēļ "Depo" lielā zāle vēl kādu laiku netiks piedāvāta plašākai publikai. Taču tai pat laikā, lai lietderīgāk izmantotu "Depo" rīcībā esošās telpas, tās brīvajā laikā tiks piedāvātas grupu mēģinājumiem un dīdžeju treniņiem.

Jau ziņots, ka uz vasaras mēnešiem klubs "Depo" tika slēgts 4.jūnijā ar vērienīgu koncertu, kurā uzstājās 12 klubā pēdējā laikā iecienītas, dažādus stilus pārstāvošas grupas.

Par kluba "Depo" dzimšanas dienu tiek uzskatīts 2002.gada 15.marts.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu