"Rock’n’Riga" SIA Radikal un Gelousy

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Rock’n’Riga trieciencikls 28.maijā – SIA Radikal jaunā singla prezentācija, Gelousy atkalredzēšanās koncerts un pēdējais Garāžas dueļu ceturtdaļfināls!

Šo ceturtdien, 28.maijā, teritoriju aizņems "Metallica" oficiālā fanu kluba Latvijas nodaļa – 1 gada jubilejas svētki. Kā galvenie viesi uzstāsies grupa SIA Radikal, kuri klātesošajai publikai prezentēs savu jaunāko radiosinglu "Tavs sapņu kredīts". Pasākumā piedalīsies arī grupas "Rock The Nation" un "Relicseed".

Piektdien, 29.maijā, noslēdzas Garāžas dueļu ceturtdaļfināli un tiks noskaidrots pēdējais pusfinālists. Cīkstēsies Laime Pilnīga pret Age Of Stones. Tā kā abu grupu starpā valda stipra draudzība, notikumi uz skatuves nav prognozējami... Šā pāra uzvarētājs pusfinālā stāsies pretim grupai Wild, kura savu vietu pusfinālā izkaroja pagājušonedēļ. Otrajā pusfināla pārī cīnīsies kurzemnieki Barrel pret rīdziniekiem Rebel Yell. R’N’R joprojām turpina katru piektdienu uzkrāt balvu fondu, un šībrīža uzkrājums ir 875 LVL! Garāžas dueļu pusfināli notiks 5. un 12. jūnijā, superfināls – 19.jūnijā!

Šosestdien, 30.maijā, R’N’R notiks vēl nebijis pasākums – grupas Gelousy atkalapvienošanās koncerts. Grupa bija devusies vairāk nekā gadu ilgā atvaļinājumā, bet tagad, atkal visiem vecajiem biedriem sanākot kopā, kolektīvs jūtas spēcīgs un izsalcis pēc skatuves. Grupas solists, kādreizējās pašmāju supergrupas Nejautā līderis Jānis Vanags to komentē šādi:

"Ir labi sanākt kopā ar Edzi, Jurģi, Pavļiku un Ķauķi pēc tik ilga laika un mēģinājumu nospēlēt kā izpārdotu stadiona koncertu!! Varbūt retāk jāmēģina (smejas), tad labāk skan!" Tā J.Vanags par noskaņojumu Gelousy nometnē.

Gelousy uzstāšanās R’N’R notiks šosestdien, 30.maijā, plkst. 23.

R’N’R atgādina, ka ieeja uz visiem pasākumiem ir bez maksas!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu