Sākas "Rock’n’Riga" Garāžas dueļu ceturtdaļfināli! (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Centrālais galvaspilsētas rokbārs "Rock’n’Riga" ar prieku paziņo, ka Garāžas dueļu regulārais čempionāts ir noslēdzies ar cīņu starp grupām "Screampiece" un "Secondfile", kurā uzvaru trīs raundos guva pirmie. Jau šopiektdien, 8.maijā sāksies ceturtdaļfināli.

Ceturtdaļfināliem ir kvalificējušās astoņas grupas un cīkstiņu pāri ir sekojoši:

8.maijs Rebel Yell pret Dziļā Nemaņā 15.maijs – Barrel pret Coming Soon 22.maijs – Wild pret Screampiece 29.maijs – Laime Pilnīga pret Age Of Stones Garāžas duelis ir divu grupu muzikāla cīņa, kurā, izpildot roka klasikas un ne tikai kaverversijas ir jāiekaro publikas simpātijas. Kuram lielākas ovācijas, tas kļūst par uzvarētāju. Katra dueļa uzvaretājs izcīna tiesības turpināt vakaru uz skatuves ar savu materiālu kā arī turpina ceļu uz superfinālu. Superfināls notiks 19.jūnijā uz "Rock’n’Riga" skatuves un pirmās vietas ieguvējs saņems naudas summu no "Rock’n’Riga", kas būs sakrājusies līdz cīņas beigām. Šo naudas summu veido katras piektdienas speciālā dzēriena apgrozījuma procents un šā brīža uzkrājums ir 720 LVL.

"Rock’n’Riga" saimnieks Gustavs Terzens šāda uzkrājuma jēgu skaidro šādi: "Mēs izvēlējāmies taustāmu labumu, ko dot uzvarētājam. Mani pašu citkārt mulsina līdzīgos pasākumos piešķirtās balvas vimpeļu vai abstraktas iespējas ierakstīties studijā formā. Šeit jaunie mūziķi saņems konkrētu naudas summu un paši izlems, ko viņiem vajag – ierakstu, ģitāru vai ceļojumu uz Kipru."

Papildus Garāžas dueļiem "Rock’n’Riga" sestdienās aicina arī uz Latvijas rokmūzikas veterānu koncertiem, to skaitā arī Huskvarn, kas uzstāsies jau 9.maijā, plkst. 23:00. Svarīgi piebilst, ka ieeja uz visiem "Rock’n’Riga" pasākumiem ir brīva!

Gaidām ciemos! Sīkāka informācija www.rocknriga.lv

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu