Brauns pieprasa paskaidrojumu par Rianas fotogrāfijām internetā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

R&B dziedātāja Krisa Brauna (Chris Brown) advokāti iesnieguši Losandželosas tiesā prasību, lūdzot pilsētas policijas departamentu izskaidrot, kā piekautās Rianas (Rihanna) fotogrāfijas nonākušas internetā.

Kā aģentūra LETA ziņoja iepriekš, pirms "Grammy" balvu pasniegšanas ceremonijas februāra sākumā starp Krisu Braunu un Rianu izvērtās konflikts, kura laikā dziedātājs draudēja fiziski izrēķināties ar savu draudzeni un fiziski viņu aizskāra. Pēc incidenta Brauns tika arestēts un vēlāk atlaists pret drošības naudu, taču ziņas par notikušo izplatījās ātri, un, kamēr cilvēki minēja, vai tiešām Riana ir piekauta, internetā parādījās policijas iecirknī uzņemta fotogrāfija, kur dziedātāja redzama ar nobrāzumiem un sitiena pēdām uz sejas.

Pāris stundas pēc fotogrāfijas publicēšanas Losandželosas policijas departaments paziņoja, ka sākta dienesta izmeklēšana.

Tagad Brauna juristu komanda vēlas no policijas paskaidrojumu. Advokāti jau iesnieguši prasību, lūdzot Losandželosas policijas departamentu informēt viņus, kā privātā informācija noplūda internetā.

Brauna advokāts Marks Geragoss pagājušajā nedēļā paziņoja Losandželosas apgabaltiesai, ka apsūdzību pret Braunu ir jāatceļ, ja izrādīsies, ka notikusi sensitīvo datu noplūde. "Noplūde var kalpot par pamatu prasībai atcelt apsūdzības saistībā ar nepiedodamu administrācijas pārkāpumu."

Ja mūziķis tiks atzīts par vainīgu, viņam var piespriest sodu, sākot no četriem gadiem nosacīti līdz pat astoņiem mēnešiem cietumā. Aprīļa sākumā notikušajā tiesas sēdē Brauns savu vainu noliedzis.

Atgādinām arī, ka pirms nedēļas Riana lūgusi Losandželosas policiju atdot viņai rotaslietas, kuras tās darbinieki paņēma kā pierādījumus pēc notikušā piekaušanas incidenta.

Auskarus un trīs gredzenus, ko policijas darbinieki paņēma kā pierādījumus, Riana bija paņēmusi nomā, un to vērtība ir 1,4 miljoni ASV dolāru (aptuveni 750 tūkstoši latu). Tagad veikals, kas iznomājis dārglietas, lūdzis pēc iespējas ātrāk tās atdot.

Kā pavēstīja dziedātājas advokāts, detektīvs, kas izmeklē lietu, neiebilst pret dārglietu atdošanu. "Acīmredzot sākotnēji policija domāja, ka tās būs nepieciešamas kā pierādījumi. Taču tagad ir skaidrs, ka ar fotogrāfijām būs vairāk nekā gana. Tas arī viss, mēs esam lūguši prokuratūru atdot rotas."

Citās ziņās - Rianna šonedēļ atcēlusi koncertu Dubajā, kas bija paredzēts kā pirmā dziedātājas uzstāšanās pēc minētā incidenta. Riannas menedžments pavēstījis, ka šis koncerts ticis ieplānots nepiemērotā laikā. Popzvaigznes uzstāšanās Dubajā bija plānota 28. maijā. Šajā pašā dienā gaidāma kārtējā tiesas sēde Krisa Brauna lietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu