Riana sniegs pirmo koncertu kopš piekaušanas incidenta (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Oskars Cirsis/TVNET

R&B dziedātāja Riana (Rihanna) maija nogalē sniegs savu pirmo koncertu pēc bēdīgi slavenā incidenta februārī, kad strīda laikā viņas draugs Kriss Brauns (Chris Brown) piekāva jauno zvaigzni.

28.maijā dziedātāja uzstāsies Dubaijā, Apvienotajos Arābu Emirātos 25 000 skatītāju priekšā. Biļetes uz šo koncertu pārdošanā parādīsies tuvākajās dienās.

Kā vēsta izklaides ziņu raidījums "E! News", norises vieta vēl nav zināma, taču informāciju par koncerta norisi apstiprinājusi Dubaijas tūrisma departamenta pārstāve Merija Reičela Čerpaka, kas paskaidroja, ka "parasti šāda veida pasākumiem tiek uzcelta speciāla skatuve tuksnesī".

Pirms "Grammy" mūzikas balvu pasniegšanas ceremonijas 8.februārī starp Krisu Braunu un Rianu izvērsās strīds, kura rezultātā Brauns piekāva savu draudzeni, radot viņai nopietnus miesas bojājumus. Neilgi pēc incidenta viņš tika arestēts par draudiem izrēķināties. Pēc mēneša prokuratūra izvirzīja viņam apsūdzību arī par miesas bojājumu nodarīšanu.

6.aprīlī notikušajā tiesas sēdē Brauns noliedza savu vainu. Lietas izskatīšana tika atlikta līdz 29.aprīlim.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu