Top10: seksīgākās dziesmas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Austrāliešu popmūzikas dīvas Kailijas Minogas (Kylie Minogue) dziesma «Slow» nokļuvusi seksīgāko dziesmu topa virsotnē. Atzīmējot Valentīna dienu, britu autortiesību aģentūra «PRS for Music» bija izveidojusi sarakstu ar «seksīgajām» dziesmām, kas pagājušajā gadā Lielbritānijā atskaņotas visbiežāk.

«Slow» atzīta par seksīgāko dziesmu

Topa pirmajā vietā iekļuvusi Kailijas Minogas dziesma «Slow». Tai seko Kristīnas Agileras «Dirty», kas atrodas otrajā vietā. Britu popgrupas «Hot Chocolate» dziesma «You Sexy Thing» atrodas topa trešajā vietā.

Topa ceturtajā vietā atrodas repera «50 Cent» dziesma «Candy Shop», bet piektajā - dziedātāju Pinkas, Kristīnas Agileras, «Mya» un «Lil Kim» izpildītā «Lady Marmelade».

Pirmajam piecniekam seko Roda Stjuarta «Do Ya Think I'm Sexy», Madonnas «Like A Virgin», Berija Vaita «Can't Get Enough of Your Love Babe», Britnijas Spīrsas «I'm A Slave 4 U» un Džastina Timberleika «Sexyback».

«Mūzika var darboties kā afrodiziaks, īpaši, kad cilvēki ir romantiski noskaņoti, un Kailijas «Slow» ir tieši tas, kas vajadzīgs,» teicis «PRS for Music» pārstāvis Gajs Fletčers.

«Es pats priekšroku dodu vecajiem gabaliem, piemēram, «You Sexy Thing» vai «Can't Get Enough of Your Love Babe», taču topā kaut ko sev varēs atrast jebkurš, neatkarīgi no muzikālās gaumes.»

Minogas «Slow» ir visbiežāk internetā, radio un televīzijā atskaņotā dziesma.


Top10: seksīgākās dziesmas

1. Kylie Minogue «Slow»

2. Christina Aguilera «Dirty»

3. Hot Chocolate «You Sexy Thing»

4. 50 Cent «Candy Shop»

5. Pink, Christina Aguilera, Mya, Lil Kim «Lady Marmalade»

6. Rod Stewart «Do Ya Think I'm Sexy»

7. Madonna «Like A Virgin»

8. Barry White «Can't Get Enough of Your Love Babe»

9. Britney Spears «I'm a Slave 4 U»

10. Justin Timberlake «Sexyback»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu