Pols Makartnijs piekāpjas Lanai del Rejai

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Jaunās amerikāņu popmūzikas sensācijas Lanas del Rejas (Lana Del Rey) albums «Born to Die» saglabājis 1.vietu Apvienotās Karalistes albuma topā, liedzot leģendārā bītla Pola Makartnija (Paul McCartney) jaunajam albumam «Kisses On The Bottom» pakāpties augstāk par 3.pozīciju, ziņo ārvalstu prese.

Jaunais Makartnija albums, kas seko 2007.gada platei «Memory Almost Full» un 2005.gada albumam «Chaos and Creation in the Backyard», ir atšķirīgs no ierastās Makartnija mūzikas. Šoreiz maestro pievērsies vieglam vokālajam džezam, interpretējot populārus džeza mūzikas standartus.

Makartnijam priekšā aizsteidzies arī 21 gadu vecais britu reperis Maikls Stafords (Michael Stafford) jeb Maverick Sabre, kura debijas albums «Lonely Are The Brave» šonedēļ numur 2.

Amerikāņu rokmūzikas veterāniem - grupai «Van Halen», kas 2011.gada nogalē paziņoja par koncertturneju kopā ar grupas sākotnējo solistu Deividu Lī Rotu (David Lee Roth), ar savu jauno albumu «A Different Kind of Truth» izdevies debitēt 6.vietā.

Singlu konkurencē Beļģijā dzimušais austrāliešu popmūziķis Valijs Debakers (Wally De Backer), kas pazīstams ar skatuves vārdu Gotjē (Gotye), ar savu grāvēju «Somebody That I Used To Know» beidzot pakāpies uz 1. vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu