Brauns aizturēts par Rianas piekaušanu (44)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

R&B dziedātājs Kriss Brauns (Chris Brown) svētdien aizturēts par savas draudzenes, dziedātājas Rianas (Rihanna), piekaušanu, vēstī interneta mediji.

Pēc uzbrukuma Brauns devies prom, bet vēlāk pats pieteicās policijā.

Viņam tika izvirzīta apsūdzība par draudiem. Lai arī policija ir atteikusies izplatīt paziņojumu par cietušās sievietes identitāti, jauni attēli un dokumenti liek domāt, ka tā ir Riana. Saskaņā ar policijas protokoliem cietušās vārds ir Robina Fentī, kas ir Rianas īstais vārds, vēsta izklaides portāls "tmz.com".

Kādā fotogrāfijā Brauns redzams pie iznomātas "Lamborghini" markas automašīnas stūres, kopā ar Rianu pasažiera krēslā atstājam ballīti, ko mūzikas producents Klaivs Deivis bija sarīkojis pirms "Grammy" balvu pasniegšanas ceremonijas. Šī fotogrāfija uzņemta pāris stundas pirms incidenta.

"Pēc mašīnas apturēšanas Brauns un sieviete izkāpa un sāka strīdēties. Sievietei bija redzami ievainojumi. Viņa identificēja Braunu kā uzbrucēju," rakstīts policijas ziņojumā.

Kā informē izlaides portāls "tmz.com", policijas iecirknī esot uzņemtas fotogrāfijas, kurās dziedātāja redzama ar sasitumiem abās sejas pusēs, pārsistu lūpu un asiņojošu degumu.

Svētdienas vakarā Brauns tika atbrīvots pret 50 tūkstošu ASV dolāru (27,5 tūkstošu latu) lielu drošības naudu.

Pēc konflikta abas zvaigznes svētdienas vakarā atcēla savu uzstāšanos "Grammy" balvu pasniegšanas ceremonijā.

Brauna lieta ir iesniegta Losandželosas apgabala prokuratūrā. Tiesas priekšā dziedātājs stāsies 5.martā. Viņš ir nolīdzis advokātu Marku Geragosu, kas ir sniedzis savus pakalpojumus arī Vinonai Raiderei viņas veikala apzagšanas lietā un Maiklam Džeksonam viņa bērnu seksuālas izmantošanas lietā.

Komentāri (44)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu