Gustavo "Citu variantu nav" (audio) (98)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

TVNET piedāvā eksluzīvu iespēju bez maksas lejupielādēt jauno hiphopa mākslinieka Gustavo radiosinglu "Citu variantu nav".

Jaunais singls ir pirmais Gustavo jaunā albuma "Pa pāris pantiem/ Viesības viesnīcā" vēstnesis.

Pirmais radiosingls no gaidāmā albuma "Pa pāris pantiem/ Viesības vienīcā" ir kā zīme, ka diska nonākšana veikalu plauktos nav aiz kalniem. Skaņdarba otrajā pantā ir dzirdams šīs dziesmas iedvesmas avots - Gustavo vectēva Gustava Kraujas dzejolis "Ja arī izrādītos" (1971. g.). Tajā izjusti tiek atspoguļots laimes mednieka bezgalīgais stāsts. Pieteicēja lomā šoreiz iejuties Gustavo tēvs Agris, savukārt Dj Monstrs papildina dziesmu ar ritmisku plates skrāpēšanu, izmantojot Gustavo māsas Annas balsi.

Jaunā albuma tapšanā piedalījušies daudzi pazīstami ārvalstu hiphopa mākslinieki. Grupa Kasta šobrīd Krievijā ir hiphopa grupa Nr. 1. Pērn viņi ieguva Krievijas MTV gada balvu kā labākā repa grupa. Viņi albumā ar Gustavo ierakstījuši vienu dziesmu.

Gustavo - "Citu variantu nav" (6,8 mb)

(Lai lejupielādētu mp3, ar peles labo taustiņu noklikšķiniet uz dziesmas nosaukuma. Kad atveras logs, izvēlieties "Save Target As" un norādiet vietu, kur skaņdarbu lejupielādēt. Spiediet "Save".)

Komentāri (98)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu