Klubā "Depo" noslēgsies pasākumu sērija "Morea"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Klubā "Depo" 20.maijā, savu noslēgumu piedzīvos "Morea" pasākumu sērija, kuras aizsākumi meklējami 2006.gadā, informēja kluba pārstāvji.

Organizatori izsaka pateicību par sadarbību kluba "Depo" personālam, kā arī ikvienai dalības grupai un cilvēkiem, kuri apmeklējuši un atbalstījuši šo pasākumu aizvadīto četru gadu gaitā.

Noslēguma pasākumā uz skatuves uzstāsies pašmāju grupas "Mirorrlake", "Kief", "Place of Fear", "Well Set", "Diseim" un "Phonic Psychomimesis".

Kā vieni no vakara galvenajiem viesiem būs grupa "Well Set" no Liepājas, kas maijā atgriezusies uz skatuves pēc ilgākas radošās pauzes un sastāva pārmaiņām, kuras vainagojušās ar jaunu programmu, vokāli instrumentālajiem plašumiem un studijas ierakstiem.

Savukārt pārsteigums klausītājiem varētu būt Riharda Bražinska un Raita Upena abstraktās mūzikas projekta "Phonic Psychomimesis" pirmā oficiālā uzstāšanās.

Pasākums sāksies plkst.21, un ieeja tajā būs bez maksas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu