"Depo" uzstāsies "Knalpot", "Kriegopfer" un citi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Otrdien, 18.maijā klubā "Depo" kopā ar vietējām grupām "Streets of Sex", "Beyond the Borders", "Kriegopfer" uzstāsies eksperimentāls duets no Amsterdamas "Knalpot".

Knalpot (http://www.myspace.com/knalpot) ir bundzinieka un taustiņinstrumentālista, ģitārista projekts, kas pastāv tikai nedaudz ilgāk kā divus gadus. Neskatoties uz projekta jaunumu, tas jau spējis iegūt slavu kā viens no interesantākajiem Nīderlandes jaunajiem projektiem un kļuvis par daudzu eklektisku festivālu "šis noteikti jāredz" viesi. Duets savā mūzikā nesmādē neko no džeza līdz punk un no elektro līdz funk, to grūti iedalīt kaut kādā konkrētā stilā, bet salīdzinājumam var piesaukt citus līdzīgus eksperimentētāju, trokšņotāju duetus - Japandroids, No Age, Talibam. Kāds kritiķis bilst, ka "KNALPOT skan kā motociklu sacīkstes starp Radiohead, Clark and Squarepusher", cits, ka "viņu skaņa ir kā Rune Grammofon un Warp grupu hibrīds - trokšņi no Supersilent, punk no MoHa, matemātiskums no Battles, elektronika no Pivot."

Koncertu noteikti ir vērts apmeklēt arī, lai redzētu Kriegopfer. Šo lielisko grupu, kura bez maz vienīgā Latvijā vēl spēlē HC enerģijas pilnu rokenrolu ir piemeklējis daudzām šejienes grupām līdzīgs liktenis - ir problemātiska tās pastāvēšana, jo darba meklējumos dzimteni pametis viens no dalībniekiem. Koncerts klubā "Depo" ir ekskluzīvs gadījums, jo grupas ģitārists dzimtene ieskrējis tikai uz pāris dienām.

Ieeja 2 Ls, 1 Ls ar lidoni (drukā no www.klubsdepo.lv).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu