Ungārijas metal triecienspēki "Depo"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šovakar klubā "Depo" kopā ar vietējām grupām "Totenkopf", "Intense", "Retrace my life" uzstāsies divas vadošās Ungārijas "metal" grupas "Megazetor" un "Korog", informēja kluba pārstāvji.

Ungāru grupa "Megazetor" (http://www.myspace.com/megazetor), kas radusies 1997.gadā un ir izdevusi divus demo un vienu EP albumu, pagājušajā gadā klajā laida pirmo pilno albumu "Dying Process". Grupa spēlējusi leģendārajā "Sziget" festivālā 2003.gadā, kā arī ar koncertiem uzstājusies Slovākijā, Austrijā, Polijā, Serbijā un Slovēnijā.

Savukārt grupa "Korog" (http://www.myspace.com/korog) pastāv kopš 1995.gada, un šī grupa ir izdevusi jau četrus albumus, pēdējais no tiem tika izdots 2008.gadā "Mumus". Grupas izpildījumā muzikāli neierastā salikumā un manierē 80.gadu "hard rock" labākajās tradīcijās satiekas ar smagnēju "death metal", ko papildina "black metal" vokāli.

Vēl spēlēs INTENSE (http://www.myspace.com/musicintense, http://www.draugiem.lv/intense), TOTENKOPF (http://draugiem.lv/totenkopf), RETRACE MY LIFE (http://www.myspace.com/retracemylife, http://draugiem.lv/retracemylife)

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu