"Depo" šovakar Šverns un Šubrovskis (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Klubā "DEPO" piektdienas, 19. februāra vakarā uzstāsies grupas "Hospitāļu iela" un "Toria", kā arī dziesminieks Māris Šverns, TVNET informē kluba pārstāvji.

Viena no "Depo" iecienītākajām grupām "Hospitāļu iela" uz kluba skatuves kāps pēc ilgākas pauzes, turklāt grupa nosaukusi 10 dziesmas, kuras noteikti skanēs koncertā. Par labāko no tām apmeklētāji var nobalsot kluba mājas lapā, taču koncertā skanēs arī citas dziesmas.

"Būs vienkārši jauks, intīms koncerts visiem grupas cienītājiem," teikts koncerta organizatoru izplatītajā paziņojumā.

Koncertā uzstāsies arī "Toria" - jauna grupa no Valmieras, kuru par cerīgu un ievērības cienīgu atzinuši daudzi vietējie postroka fani, un Māris Šverns - ne tikai vecākās un slavenākās Latvijas indie grupas "Baložu pilni pagalmi" dziesmu autors un līderis, bet arī dziesminieks, kura kontā ir jau vairāki solo albumi. Vienatnē, bez grupas, dziesminieka statusā Māris Šverns "Depo" uzstāsies pirmo reizi.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu