"Depo" notiks "Fontaine Palace" veltīts pasākums (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

6.februārī Rīgā, klubā "Depo", notiks Liepājas klubam "Fontaine Palace" veltīts atbalsta koncerts, informēja pasākumu rīkotāju pārstāvis Edgars Āboliņš.

Atbalsta koncertā piedalīsies vairāki mūziķi, kuru vidū būs arī tādi mūziķi, kuri bijuši regulāri "Fontaine Palace" viesi.

Klubā "Depo" uzstāsies grupas "The Hobos", "The Mundane", "PND", "Backflow" un Latvijas ska mūzikas pionieri "Voiceks Voiska". Kluba "Depo" mazajā zālē mūziku visas nakts garumā atskaņos dīdžeji Uldis Rudaks un Arturs Mednis.

Pasākums klubā "Depo" sāksies plkst.21.

Jau ziņots, ka 30.decembrī no agra rīta Liepājā, klubā "Fontaine Palace", izcēlās plašs paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks un liesmas izpletās 900 kvadrātmetru platībā. Ugunsnelaimes dēļ klubs ir izdedzis.

"Fontaine Palace" īpašnieks Stīns Lorencs jau paziņojis, ka noteikti atjaunos pagājušā gada beigās nodegušo klubu un atjaunošanas darbi jau ir sākušies.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu