Eirovīziju skatījās 526 000 Latvijas iedzīvotāju (12)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

50. Eirovīzijas dziesmu konkursa fināla notikumus Latvijas Televīzijā pagājušajā nedēļā skatījās 23,5% jeb 526 000 Latvijas iedzīvotāju, kas vecāki par četriem gadiem, liecina datu izpētes centra "TNS BMF" apkopotā informācija.

Finālu skatījās 65, 5% no visiem tā brīža televīzijas skatītājiem.

Savukārt pusfināla tiešraidi Latvijas Televīzijā vēroja 18,2% jeb 408,5 tūkstoši Latvijas iedzīvotāju.

Ievērojamu skatītāju uzmanību ir piesaistījuši arī raidījumi "Eirovīzijas dziesmu konkurss 2005. Pusfinālu gaidot" un "Eirovīzijas dziesmu konkurss 2005. Finālu gaidot", kas tika rādīti pirms attiecīgajām tiešraidēm. Šos raidījumus vidēji ir vērojuši attiecīgi 11,3% jeb 253,9 tūkstoši un 11,5% jeb 257,8 tūkstoši Latvijas iedzīvotāju.

Pusfināla un fināla koncertu atkārtojumus kanālā LTV7 vidēji ir vērojuši attiecīgi 1,6% jeb 35,2 tūkstoši un 2,7% jeb 61,1 tūkstotis Latvijas iedzīvotāju.

Eirovīzijas dziesmu konkursa pusfināls un fināls notika pagājušajā nedēļā Ukrainas galvaspilsētā Kijevā. Latviju dziesmu konkursā pārstāvēja Valters un Kaža ar Mārtiņa Freimaņa dziesmu "The War Is Not Over". Pusfinālā puiši izcīnīja iespēju uzstāties finālā, kur pagājušo sestdien Eirovīzijas skatītāju balsojumā ieguva piekto vietu.

Konkursā uzvarēja Grieķijas dziedātāja Helena Paparizu ar dziesmu "My Number One".

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu