Annie Lennox "Bare"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

80. gadu populārās grupas Eurythmics soliste Enija Lenoksa (Annie Lennox) pēc 7 gadu pārtraukuma atgriežas ar ceturto studijas solo ierakstu "Bare".

Annie Lennox "Bare" (BMG) 9/12

Gandrīz 50 gadus vecā mūzikas dīva atkal dzied par zudušo mīlestību un vientulību – "Loneliness Is a Place That I Know Well", (Loneliness), kas patiesībā ir tas, kas klausītāju arī piesaista pie dziedātājas balss radītās muzikālās noskaņas.

Katra dziesma ir perfekts popmūzikas paraugs, īpaši māksliniecei raksturīgās balādes. Pati Lenoksa uzsver, ka šis ir viņas personiskākais un intīmākais ieraksts, kas atklāj dziedātājas iekšējās pasaules trauslākās un jūtīgākās vietas. „Es vairs neesmu 20 gadus jauna māksliniece, man jau ir tuvu 50 un esmu pieredzējusi dažādas dzīves negācijas, kas lielā mērā transformējas manā mūzikā," tā par „Bare” izsakās pati māksliniece.

Tomēr plate, manuprāt, nemaz neizklausās tik drūmās krāsās, tieši otrādi, tā ir visai viegli uztverama un klausāma, būtībā kalpojot par paraugu saturīgas popmūzikas albumam.

Izdošanas datums: 10.06.2003

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu