Igo, Mednis un Ūdris muzicēs izstāžu atklāšanā.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Laikā no 9.decembra līdz janvāra vidum vairākos Latvijas mūzikas klubos notiks ASV dzīvojošā trimdas latviešu fotogrāfa Ulvja Alberta fotogrāfiju izstādes, kurās būs skatāmas viņa iemūžinātās pasaules rokmūzikas zvaigznes.

Izstāžu idejas autors un rīkotājs mūziķis Igo vēstīja, ka pirmā izstāde tiks atklāta 9.decembrī Liepājā, "Latvijas Pirmās rokkafejnīcas" telpās, no 19.decembra tā būs skatāma Tukumā, klubā "Grands", 11.janvārī notiks nākamā atklāšana Jelgavā, klubā "Tonuss", un izstāžu cikls noslēgsies janvāra beigās Rīgā, klubā "Cita opera". "Izstādes veidošana bija mana iniciatīva. Es zināju, ka Ulvis Amerikā ir fotografējis ne tikai Holivudas aktierus, dzejniekus un rakstniekus, bet arī daudzus leģendārus mūziķus. Skatījos, cik daudz viņam ir fotogrāfiju un ierosināju izveidot izstādi. Viņš piekrita un atbrauca ar visām bildēm," atklāja Igo. Ulvis Alberts jau vairākkārt rīkojis pasaules slavenību portretu fotoizstādes Rīgā, taču gaidāmā no bijušajām būtiski atšķirsies. Katras izstādes atklāšanā piedalīsies fotogrāfiju autors, savukārt Igo kopā ar pieaicinātiem mūziķiem - Arni Medni, Rolandu Ūdri un Ivaru Jercumu - izpildīs fotogrāfijās redzamo mūziķu dziesmas. "Mēs centīsimies izstādē redzamo ilustrēt mūzikā," uzsvēra Igo. Izstādē būs aplūkojamas 45 fotogrāfijas, kurās redzami Džimijs Hendrikss, Džo Kokers, Pols Makartnijs, Bobs Dilans, Toms Veitss, Tīna Tērnere, Eltons Džons, Šēra un daudzas citas zvaigznes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu