Cilvēki, kurus ienīst rokenrols.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Žurnāls “Blender” ir publicējis sarakstu ar rokenrola visienīstamākajām personālijām. Saraksts patiešām šausminošs, vēsta “Lycos”.

Viscienījamākā vieta šajā listē tikusi Džona Lenona slepkavam Markam Čepmenam. Otrajā vietā – Aiks Tērners, tas pats, kurš slavenās Tīnas Tērneres eksdzīvesbiedrs. Šķiroties no viņa, Tīna stāstīja, ka tas esot bijis “vīrs no elles”. Trešajā pozīcijā stabili atrodas motociklistu grupējums “Hell’s Angels”. Rokeri sāka nemīlēt motorizētos trakuļus, kopš “Rolling Stones” koncertā viņi piekāva skatītājus un vienu no tiem pat pamanījās nogalināt. Baikeri šajā koncertā tika uzaicināti par apsargiem. Turpmāk gan skaidrs, ka āzi kāpostu laukā gluži laist nevajadzētu… Ceturtajā vietā svētais tēvs Mārvins Gejs, un tur viņš atrodas par cita Mārvina Geja pašrocīgu nozūmēšanu. Starp citu, otrais Mārvins Gejs bija viņa dēls, viens no slavenākajiem soul māksliniekiem, kurš būtu jāpazīst kaut vai pēc dziesmas “What Goes On”. Piektajā vietā ir sieviete – Tipera Gora, Alberta Gora sieva. Šī dāma bija ieņēmusi galvā, ka valdība varētu kontrolēt rokmūziku. Toties sestā vieta pienākas visiem pasaules baltajiem cilvēkiem reizē. Melnādainie mūziķi uzskata, ka industrijā valda tieši viņu sazvērestība.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu