Makartnijs pēc 36 gadu pārtraukuma atkal numur 1

"Egypt Station" iekaro "Billboard 200"
TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Pols Makartnijs (Paul McCartney)
Pols Makartnijs (Paul McCartney) Foto: Reuters/ScanPix

Slavenais bītls Pols Makartnijs (Paul McCartney) ar savu jaunāko solo albumu «Egypt Station» iekarojis ASV pieprasītāko albumu topa "Billboard 200" 1. vietu, ziņo "billboard.com".

Albums «Egypt Station», kas seko 2013. gada platei «New», nedēļas griezumā pārdots 153 000 vienību, liecina «Nielsen Soundscan» dati. 

Šis ir pirmais Makartnija numur 1 kopš 1982. gada “Tug of War”.

76 gadus vecā bītla albumu producējis Gregs Kērstins (Greg Krustin). Vienu dziesmu palīdzējis sacerēt Raiens Teders (Ryan Tedder) no grupas «One Republic».

Noskaties dziesmas "Fux You" videoklipu.

Līdz ar to pagājušās nedēļas līderis - Detroitas repera Eminema pārsteiguma albums "Kamikaze" noslīdējis uz 2. vietu ar 136 000 vienībām.

"Kamikaze" izdots vien dažus mēnešus pēc salīdzinoši nesen izdotā amerikāņu repa mūzikas spīdekļa albuma "Revival", kas gan īpaši labas kritiķu atsauksmes nesaņēma. Šis fakts apspēlēts un mūzikas kritiķi kritizēti arī jaunajā albumā.

3. vietā kristiešu mūzikas mākslinieces Lorena Deiglas (Lauren Daigle) albums "Look Up Child".

4. vietā vēl viens jaunums - repera Rasa (Russ) ieraksts "Zoo" (79 000).

Dreika (Drake) dižpārdoklis "Scorpion" numur 5. 

Pēc Meka Millera (Mac Miller) traģiskās nāves, viņa albums "Swimming" atgriezies topa 6. vietā.

Amerikāņu repera Trevisa Skota (Travis Scott) albums "Astroworld" noslīdējis uz 7. vietu. Jaunajā 17 dziesmu platē piedalās tādi urbānās mūzikas smagsvari kā Frenks Oušens (dziesmā "Carousel"), Dreiks ("Sicko Mode"), basists "Thundercat", Kevins Pārkers no grupas "Tame Impala", Farels Viljamss (Pharrell Williams) un The Weeknd.

9. vietā vēls viens jaunums - repa dueta "$uicideboy$" plate. 

Top10 noslēdz Ariana Grande.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu