Filmai par skrituļslidotāju Nilu Jansonu papildseanss un tikšanās ar radošo komandu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Nils Jansons
Nils Jansons Foto: publicitātes

Pēc lielās intereses noskatīties jauno dokumentālo īsfilmu “Mind Your Step” (“Apzinies savu soli”), kas 15. aprīlī piedzīvoja pirmizrādi “Splendid Palace” kinoteātrī, tiek izsludināts unikāls papildseanss 9. maijā plkst. 20.00 kinoteātra “Splendid Palace” lielajā zālē. 

Skatītājiem šī būs ekskluzīva iespēja Rīgā redzēt īsfilmu uz lielā kino ekrāna, kā arī satikties ar īsfilmas radošo komandu - autoru Kasparu Alksni un galveno varoni Nilu Jansonu.

Pasākumu vadīs - “Latvijas Radio 5” ētera balss  - Karmena Stepanova.

Filmas galvenajā lomā ir Nils - profesionāls inline skrituļslidotājs un viens no Latvijas spožākajiem vārdiem ekstrēmā sporta pasaulē, kurš pārsteigs skatītājus ne vien ar elpu aizraujošiem trikiem, bet arī aktualizēs vides un ilgtspējīga dzīvesveida tematiku.

Nils Jansons
Nils Jansons Foto: kadrs no filmas

Divdesmit sešus gadus jaunais sportists ir paspējis kļūt par neskaitāmu starptautisku sacensību uzvarētāju un prestižu video konkursu laureātu. Viņš ar savu sirdslietu ir apceļojis visu pasauli, iedvesmojis tūkstošiem jauniešu un godam ierakstījis savu un Latvijas vārdu inline skrituļslidošanas vēsturē. Nils ir viens no nedaudzajiem sportistiem pasaulē, kura vārdā ir izdots skrituļslidu modelis.

Dokumentālā īsfilma "Mind Your Step" ir stāsts par Nila Jansona izaugsmi ārpus ekstrēmā sporta rāmjiem, kura galvenais mērķis ir iedvesmot, likt aizdomāties un pārsteigt skatītājus ar iespaidīgiem trikiem uz skrituļslidām, un tas viss otrā pasaules malā- Taizemē. Sportista personiskā saikne ar dabu ir galvenais impulss, lai radītu ko vairāk kā ierasts un vairotu izpratni par mūsu rīcību sekām ikdienas dzīvē.

10% no seansa ienākumiem tiek ziedoti WWF (World Wide Fund for Nature), kas nodarbojas ar dabas aizsardzību pasaulē un sabiedrības izglītošanu, lai samazinātu dabas piesārņojumu un saglabātu tās daudzveidību.

Pēc seansa jauniešiem būs iespēja saņemt Splendid Palace "Jauniešu kino akadēmijas" biedra karti.

Foto: Filmas pirmizrāde.

Vairāk par projektu un papildeansiem citās pilsētās filmas mājaslapā.

Noskaties pirmo reklāmas rullīti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu