"Zirnekļcilvēks: Tālu no mājām" sāk ar 185 miljoniem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Zirnekļcilvēks: Tālu no mājām"
"Zirnekļcilvēks: Tālu no mājām" Foto: kadrs no filmas

Kamēr daudzi vēl joprojām apraud «Atriebēju» sāgas beigas, kompānija «Marvel» jau ir gatava turpināt sava komiksu universa uzvaras gājienu, piedāvājot jaunu filmu "Zirnekļcilvēks: Tālu no mājām" (Spider-Man: Far From Home). Filma pārliecinoši iekarojusi Ziemeļamerikas kinoteātrus.

Režisora Džona Vatsa lente nedēļas nogalē iekasējusi 185 miljonus dolāru. Zirnekļcilvēka lomā aktieris Toms Holands.

Anotācijas: Pīters Pārkers kopā ar labākajiem draugiem dodas vasaras brīvdienās uz Eiropu. Tomēr no iecerētās atpūtas nekas nesanāks, jo Pīters piekritīs palīdzēt Nikam Fūrijam tikt skaidrībā, kas tās par noslēpumainajām būtnēm, kas izraisa katastrofas un postījumus visā kontinentā.

Foto: "Spiderman: Far From Home" jeb "Zirnekļcilvēks: Tālu no mājām" pirmizrāde Holivudā.

Filmas reklāmas rullītis.

2. vietā ar 34 miljoniem bērnu iemīļotais animācijas varonis - kovbojs Vudijs un animācijas filma "Rotaļlietu stāsts 4" (Toy Story 4). 

Jau ceturtajā "Rotaļlietu stāsta" sērijā Vudija balsi ieskaņojis Holivudas smagsvars Toms Henss (62).

Filmas reklāmas rullītis.

Aplūko foto no animācijas filmas pirmizrādes!

Denija Boila filma "Yesterday" ar 10,7 miljoniem 3. vietā. Šī ir vēl viena muzikāla filma, kurā izmantota rokmūzika - šoreiz stāsts par pasauli, kura nepazīst "The Beatles".

4. vietā šausmu filma "Child’s Play", kas vēsta par šaušalīgo lelli-slepkavu Čakiju, kurā iemiesojies nelabais. "Child’s Play" ir 1988. gada lentes pārveidota versija. Oriģinālajā filma uz kinoekrāniem iznāca 1988. gadā, un vēlāk tai uzņemti četri turpinājumi - "Child's Play 2" (1990), "Child's Play 3" (1991), "Bride of Chucky" (1998) un "Seed of Chucky" (2004).

Čakijs
Čakijs Foto: publicitātes

Top5 noslēdz «Disney» studijas un režisora Gaja Ričija (Guy Ritchie) filma «Aladins» ("Aladdin").

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu