Anna Sedokova pēc kāzām ar Jāni Timmu dalās intīmās pārdomās

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Instagram

Dziedātāja Anna Sedokova pēc kāzām ar latviešu basketbolistu Jāni Timmu saņēmusi kritiku no nelabvēļiem. Nu viņa sociālajos tīklos dalījusies pārdomās par izskanējušajām negācijām. 

"Pēc kāzām es ieguvu jauna veida nīdējus. Viena meitene pie nevainīgas kāzu fotogrāfijas rakstīja: "Es viņu agrāk dievināju, bet tagad ienīstu." Viņa joprojām man seko... Sievietes, kuras vecākas par 40 gadiem, pārsvarā blondīnes, raksta man dzēlīgus komentārus, piemēram, ka esmu "atkal apprecējusies". Bet es esmu pieaugusi meitene un saprotu, ka viņas jau raksta par sevi. Es esmu viņu kompleksu spogulis. Es esmu atspulgs viņu nepārliecinātībai par sevi," norādīja Sedokova. 

Dziedātāja atzinās, ka viņai nav ticējusi pat māte. Kad Sedokova izšķīrusies no pirmā vīra un palikusi viena ar bērnu, viņas māte kategoriski paziņoja, ka viņa vairs nekad neatradīs sev partneri: "Pagājuši daudzi gadi, un es turpinu pierādīt savai mammai, ka viņai nav taisnība. Ka nav taisnība tiem, kas sev uzliek zīmogu."

Sedokova ir pārliecināta, ka laipnība un sapratne dara brīnumus. Tā viņa un Timma esot spējuši atrast laimi viens ar otru. Timma palīdz Sedokovai audzināt bērnus no viņas trim iepriekšējām attiecībām. 

"Šis ieraksts ir par ticību sev! Par laipnību un lielu sirdi, ar kuru gan vīrietis, gan sieviete pieņem bērnus, nešķirojot viņus pēc asins grupas. Mīlestībai nav robežu, mīlestībai nav dusmu un skaudības," norādīja sieviete. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova) on

Atgādinām, ka pāris gredzenus mija jau 6. septembrī, taču tas ticis turēts noslēpumā. Svinīgā ceremonija tikusi aizvadīta Barvikhā - pilsētā netālu no Maskavas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu