Jauns vārds mūzikā – dziedātāja MAASA

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

MAASA jeb īstajā vārdā Paula Kristiana Pētersone klausītāju vērtējumam nodod savu jauno dziesmu ”Vilcienos”, kas ir pirmais singls no mākslinieces topošā minialbuma.

“Rīga – Melluži ir vilcienu maršruts, kurā esmu braukusi neskaitāmi daudz reižu. Ziemās, vasarās, rītos un vakaros Un, gan padsmit gados, gan pieaugušā vecumā, lai kādi būtu apstākļi un laikapstākļi, galapunktā mani vienmēr sagaidīja vectētiņa auto gaismiņas, kas iemirdzējās, samīļoja un aizveda no stacijas mājās.

Līdz pagājušajā oktobrī gaismiņas izdzisa.

Šo sāpi un saldsērīgo smeldzi ieliku dziesmā un kopā ar Edvardu Broderu to audiāli ietērpām un esam gatavi nodot klausītājiem. Ceru, ka dziesma būs kā silts un nostalģisks apskāviens šajos laikos, kad visapkārt ir tik daudz skumju un skaistuma reizē,” par dziesmu stāsta MAASA.

Dziesmas ieraksts un pēcapstrāde tapusi sadarbībā ar producentu un skaņu režisoru Edvardu Broderu. Dziesmas ierakstā piedalījies bundzinieks Artūrs Strautmanis.

Jaunā dziedātāja MAASA
Jaunā dziedātāja MAASA Foto: Publicitātes foto

Dziesmas videoklips filmēts dziedātājas vecvecāku mājas pagalmā Mellužos. “Vilcienos” ir pieejama visās populārākajās mūzikas straumēšanas vietnēs.

Paula Pētersone ikdienā ir radošo tekstu autore, kā arī piedalās dažādos radošos projektos un pagājušogad debitējusi arī kā mūzikas videoklipa režisore grupas “The Coco'nuts” dziesmai “Getting Dark”.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu