«Prāta vētra» Liepājā pulcē tūkstošiem klausītāju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @BrainStorm_LV

Sestdien, 20. augustā, skatītāju pārpildītā stadionā «Daugava» notika latviešu poproka grupas «Prāta vētra» šogad vienīgais koncerts Latvijā «7 soļi svaiga gaisa». Uz to bija pulcējušies aptuveni 28 tūkstoši klausītāju. Pēdējo reizi grupa pilsētā, kurā piedzimst vējš, ar solo koncertu uzstājās vairāk nekā pirms desmit gadiem - 2003. gadā rezerves stadionā, pulcējot vien trīs tūkstošus klausītāju. 2013. gadā savukārt viesojās festivālā «Summer Sound».

«Bija jauki,» kavējoties atmiņās, no skatuves atzina solists Renārs Kaupers, piebilstot, ka šovakar «esam desmit reizes vairāk»

Sanākušais milzu pūlis, kura vidū bija gan jaunieši, gan ģimenes ar bērniem, gan vecāka gada gājuma cilvēki, visa koncerta laikā, kas ilga teju trīs stundas, aktīvi dziedāja un juta līdzi arī bez pamudinājuma, īpaši, kad tika izpildīti klasiskie grupas hiti «Ziemu apēst», «Vēl viena klusā daba», «Na Zare», «Ja tikai uz mani tu paskatītos», «Lapsa» u.c., raksta portāls «liepajniekiem.lv».

Biļetes uz šo koncertu jau nebija nopērkamas vairākas stundas pirms tā. «Biļetes ir izpārdotas!» - vēstīja notikuma vietā izliktais paziņojums.

«Prāta vētru» iesildīja grupa «Triānas parks». Kopā ar «prātniekiem» uzstājās arī īpašie viesi – mūziķis Dons un grupa «Musiqq», kas, starp citu, uz skatuves kāpa divreiz – ar kompozīciju «Debesis iekrita tevī» arī noslēdzot grandiozo «Prāta vētras» koncertu.

Liepājā skatuves būvniecība norisa veselu nedēļu. Kā tika skaidrots, daudz kas stadionā «Daugava» bijis īpaši jāpielāgo, tāpēc arī tas bijis tik laikietilpīgs process.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu