Tā... vai Adele uzstāsies vai neuzstāsies «Super Bowl»?

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nacionālā futbola līga (NFL) noliedz, ka Adelei piedāvāts uzstāties nākamā gada prestižajā «Super Bowl» izcīņas starplaika koncertā, - pēc tam, kad dziedātāja paziņojusi, ka atteikusies no piedāvājuma.

«Es jums gribu pateikt, ka neuzstāšos «Super Bowl» puslaika šovā. Tur taču mūzika nav galvenā. Es nedejoju un nedaru tamlīdzīgas lietas. [Pasākuma rīkotāji] bija ļoti laipni, mani ielūdzot, bet es no šī goda atteicos,» koncertā Losandželosā faniem teica Adele.

Savukārt NFL un «Super Bowl» sponsors «Pepsi» paziņoja, ka Adelei neesot izteikts oficiāls piedāvājums uzstāties NFL finālspēlē 2017. gadā.

«NFL un «Pepsi» ir Adeles fani. Mēs esam runājuši ar vairākiem māksliniekiem par «Pepsi» sponsorēto «Super Bowl» starplaika šovu. Taču oficiāli mēs neesam lūguši nedz Adeli, nedz kādu citu mākslinieku,» skaidro rīkotāji. «Mēs koncentrējamies uz lieliska šova izveidi Hjūstonā un sīkākas detaļas atklāsim attiecīgajā laikā.»

Šī gada 7. februārī «Super Bowl» priekšnesumus vadīja grupa «Coldplay» un dziedātāji Bejonsē, Bruno Marss un Marks Ronsons. 2017. gadā pasākums notiks 5. februārī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu