«Es, Stīvs Džobss». Grāmata par biznesu, dzīvi un visu pārējo

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Tikai pirms diviem mēnešiem Amerikā tika izlaista grāmata «I, Steve», kas zibenīgi nokļuva nozīmīgākajos grāmatu bestselleru sarakstos, piedzīvoja četrus papildmetienus, bet tiesības to tulkot tika pārdotas vairāk nekā 30 valstīs. Tagad grāmatu ir iespējams iegādāties arī latviešu valodā, jo tās tulkojumu laidis klajā apgāds «Zvaigzne ABC», godinot «Apple» dibinātāja un virzītājspēka izcilo personību.

Grāmatā «Es, Stīvs Džobss» (sastādījis Džordžs Bīms) apkopoti spilgtākie izteicieni, ko Stīvs Džobss (Steve Jobs) paudis no biznesa skatuves vairāk nekā trīsdesmit gadu laikā. Viņš runā par dzīvi, nāvi, biznesu, veiksmi un daudz ko citu, atspoguļojot savu daudzpusīgo personību un savdabīgo humora un pasaules izjūtu. Savā ziņā tā ir iespēja ielūkoties Stīva Džobsa prātā, kas radīja ģeniālo «Apple» impēriju.

«Es, Stīvs Džobss»
«Es, Stīvs Džobss» Foto: publicitātes

Grūti pat aptvert, cik ļoti Stīvs Džobss ir izmainījis pasauli. Jau sākotnēji Stīvam Džobsam bija vīzija – lai katrā mājā būtu personālais dators. Sekojot savam mērķim viņš radīja aizvien jaunus, pārsteidzošus produktus un tehnoloģijas, iedvesmojot (un sadusmojot) konkurentus, un nu Stīva Džobsa vīzija ir tuvu īstenībai.

Grāmatā ir gan Stīva Džobsa izteicieni, gan galveno dzīves notikumu apraksts.

Papildus apgāds «Zvaigzne ABC» ir iegādājies tiesības izdot arī nu jau par leģendu kļuvušo Stīva Džobsa oficiālo autobiogrāfiju (autors Valters Aizaksons), kuras iznākšana latviešu valodā tiek plānota 2012. gada vasarā.

Vāka dizains - Vita Lēnerte.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu