Ella "DJ Take Me" (video) (125)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ella piedāvā savu jauno videoklipu "DJ Take Me" vairākās valstīs, TVNET piedāvā arī jums to noskatīties.

Dziedātājas Ellas dziesmas "DJ Take Me" jaunais videoklips kopš pagājušās nedēļas bija skatāms ekskluzīvi tikai MTV mūzikas kanālos Latvijā, Lietuvā un Igaunijā. No šīs nedēļas dziesma pieejama arī pārējos mūzikas kanālos Latvijā, kā arī Francijā.

"DJ Take Me" videoklips iekļauts Ierakstu kompānijas TMC (Zviedrija) veidotā izlasē "Tuning Hits 5", kas no 25. marta nonāk tirdzniecībā Skandināvijā un Baltijā. Singls no pagājušās nedēļas ir pieejams lejupielādei deju mūzikas mekas "Ibiza Dance Club" interneta veikalā. http://www.ibizadanceclub.com/single_detalle.aspx?IdT=1951

Jau iepriekš tika ziņots, ka šis dziedātājas singls iekļuvis Francijas oficiālajā klubu mūzikas Top 40.

Dziesmas producents ir Lotars Lodziņš, un tā sadarbībā ar Jāni Kalvi ierakstīta studijā "Pamatinstinkts", Rīgā.

Savukārt dziesmas jaunās videoversijas autors ir slavenākais Igaunijas popmūzikas video režisors Hindreks "Masa" Māsiks, kura kontā ir videoklipi tādiem slaveniem krievu popmūzikas izpildītājiem kā "Diskoteka avarija", Dima Bilan, Valerija, Žanna Friske un "Band’Eros", igauņu "Bedwetters", Tanel Padar un mūsu pašu "F.L.Y" un Yana Kay. Hindreks ir saņēmis vairākas balvas par gada labākajiem mūzikas video Krievijā un Igaunijā.

Komentāri (125)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu