Vējonis Paula dzimšanas dienā aicina nodungot kādu no viņa dziesmām

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Valsts prezidents Raimonds Vējonis savā sociālās vietnes «Twitter» ierakstā sveicis komponistu Raimondu Paulu 80 gadu jubilejā. Prezidents latviešu populārās mūzikas autora un pianista dzimšanas dienā aicina katru nodungot kādu no Paula dziesmām, sūtot viņam laba vēlējumus.

Jau vēstīts, ka šodien savu 80 gadu jubileju svin latviešu populārās mūzikas autors un pianists Pauls, kurš ir slavenākais komponists ne tikai Latvijā, bet tālu aiz tās robežām.

Savu jubilejas vakaru Pauls pavadīs Latvijas Nacionālajā teātrī uz skatuves, kur plkst.19 sāksies jubilejas koncerts. Jubilejas koncerta pirmajā daļā skanēs visu laiku labākās maestro dziesmas un improvizēta saruna par dzīvi un mūziku. Savukārt koncerta otrajā daļā Latvijas Radio bigbends atskaņos Paula teātrim komponētās melodijas īpašos aranžējumos, kuras izdziedās un izspēlēs labākie dziedošie aktieri, rūpējoties par jubilejas svinību atmosfēru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu