Rēzija un viņas draugi aicina uz koncertiem «Meklētāja Roze»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

16. decembrī neformālā gaisotnē Andrejsalā, Jāņa Aišpura un «The Sound Poets» studijā tika prezentēta Rēzijas Kalniņas un viņas draugu jaunā koncertprogramma «Meklētāja Roze». Par tās tapšanu Rēzija stāsta: «Divus gadus kopā ar Marhilu (Uldi Marhilēviču – red.) uz Ziemassvētkiem veidojām programmu «Mana roka tavējā». Šogad gribējām kaut ko jaunu, tādēļ mūsu producents Sandis Mohovikovs zvanīja manam papam (komponistam Imantam Kalniņam – red.), lai aprunātos par to, kāda varētu būt jaunā dziesmu programma.

Rezultātā viņš man nolika priekšā no mana tēta dabūtās notis, un mēs ķērāmies pie darba.» Aktrisei un režisorei ļoti gribējies, lai programmā piedalītos viņas teātra krustmeita – Dailes teātra aktrise Ilze Ķuzule-Skrastiņa un «The Sound Poets» līderis Jānis Aišpurs, kā arī dziedātāja Ilze Dzenīte. «Mans vīrs – diriģents Ainārs Rubiķis – pieteicās pats,» smej Rēzija. Par dziesmām, kas iekļautas programmā, viņa teic – būs gan sen dzirdētas un aizmirstas, gan arī pazīstamas dziesmas (starp citu, visas ir ar latviešu klasiķu vārdiem!): «Maza bērna lūgšana», «Ziemassvētku roze», «Lielceļš ledū», «Gaisma», «Eņģelis» u.c.

«Mums šķita svarīgi šajā laikā starp Ziemassvētkiem un Jauno gadu nest prieku cilvēkiem, aicinot viņus uz mūsu koncertiem, kur neskanēs nekāds «jingle bells», bet patiešām skaista un mierpilna mūzika,» uzsver Rēzija Kalniņa.

Pirmais Rēzijas un viņas draugu koncerts izskanēs jau šo sestdien Dikļu pilī (uz šo koncertu gan biļetes ir izpārdotas), savukārt savā dzimšanas dienā 23. decembrī «Meklētāja Roze» izskanēs Mārupes kultūras namā.

Informācija par koncertu norises vietām un biļešu iegādi – Biļešu Paradīzes tīklā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu