ASV kinoteātros var dabūt pamatīgu zosādu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Tuvojoties Helovīnam, bērnu šausmu filma «Goosebumps» («Zosāda») ar Džeku Bleku galvenajā lomā iekarojusi Ziemeļamerikas kinoteātrus. Filma iekasējusi 23,5 miljonus, kas nav izcils, taču visnotaļ labs rezultāts, ziņo ārvalstu prese.

Anotācija: Pusaudzis Zaks ir sarūgtināts par ģimenes pārcelšanos uz provinciālo pilsētiņu, taču iepazīšanās ar burvīgo kaimiņieni Hannu mazina viņa neapmierinātību. Drīz atklājas, ka Hannas tēvs ir neviens cits kā Roberts Stains - pazīstamais rakstnieks, populārās grāmatu sērijas «Zosāda» autors. Stainam ir šausmīgs raksturs, taču vēl šausmīgāks izrādās viņa noslēpums – visi briesmoņi, kas aprakstīti rakstnieka grāmatās, ir reāli. Un Stains ir spiests turēt viņus visus ieslēgtus savu grāmatu lapās. Grūti iedomāties, kas notiks, ja mošķi tiks laukā...

Uz otro vietu noslīdējis rudens hits «Marsietis» («The Martian») ar Metu Deimonu galvenajā lomā. Šoreiz iekasēti 21,5 miljoni, bet kopējie ienākumi Ziemeļamerikā pietuvojušies 150 miljoniem.

Foto: publicitātes

Trešajā vietā debitējis Stīvena Spīlberga trilleris «Spiegu tilts» («Bridge of Spies»). Tam izdevies iekasēt 15,4 miljonus.

Anotācija: Dramatiskā trillera notikumi, kuri balstīti uz vēsturiskiem faktiem, stāsta par Bruklinas advokātu Džeimsu Donovanu, kurš tiek ierauts aukstā kara epicentrā. Kļūstot par aizstāvi ASV apcietinātam PSRS spiegam, CIP nosūta Donovanu veikt praktiski neiespējamu uzdevumu - panākt vienošanos par PSRS notvertā amerikāņu pilota atbrīvošanu.

Latvijas kinoteātros šī filma ar Tomu Henksu no 27. novembra.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu