Mielavs un Pārcēlāji sniegs labdarības koncertu

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

14. jūnijā plkst. 19 Dzintaru koncertzālē notiks Ainara Mielava un Pārcēlāju kopīgi ar Jūrmalas Lauvu klubu rīkotais labdarības koncerts, kura laikā tiks vākti ziedojumi veselības un sociālās aprūpes centra «Sloka» veco ļaužu dzīvesvietas labiekārtošanai, šodien žurnālistus informēja preses konferencē.

Uz skatuves gaidāmi dažādu laiku «pārcēlāji» - Ainars Mielavs, Gints Sola, Juris Kroičs, Aigars Voitišķis un Jānis Stafeckis. Labdarības koncertā skanēs gan sen zināmās dziesmas «Atpogā manu kreklu», «Tu saviļņoji mani», «Kad mēness jūrā krīt», «Paņem mani», «Ai jel manu vieglu prātu», kā arī tiks atskaņotas citas ansambļa dziesmas.

Mielavs: dziedāsim un spēlēsim no sirds

«Ir grūti pateikt, ko dziedāsim un spēlēsim, taču darīsim to no sirds,» šodien koncertam veltītajā preses konferencē uzsvēra Ainars Mielavs. Kā norādīja mūziķis, viņš piekritis piedalīties tāpēc, ka tas būs labdarības koncerts. «Diemžēl valstī ir situācija, ka mums ir jāpiedalās labdarības pasākumos, lai palīdzētu dažādu paaudžu cilvēkiem, jo valsts vajadzīgo palīdzību nesniedz. Tālab es dziedāšu, lai aprūpes centra iemītniekiem par koncerta ieņēmumiem sanāktu viņiem vajadzīgās lietas, kā arī ar mazāku, ne tik skaļu koncertu aizbraukšu uz pansionātu iepriecināt tos, kas kustību traucējumu dēļ nevarēs koncertā ierasties,» izteicās Mielavs.

Kā pastāstīja Jūrmalas Lauvu kluba pārstāvis Pāvels Dunajs, labdarības koncertu ar mērķi palīdzēt kādai Jūrmalas iestādei rīko jau otro gadu. Pagājušogad tika savākti līdzekļi jaundzimušo dzirdes diagnostikas iekārtas iegādei Jūrmalas slimnīcas dzemdību nodaļā, taču šoreiz tiks uzlaboti dzīves apstākļi veselības un sociālās aprūpes centrā «Sloka».

Veselības un sociālās aprūpes centra «Sloka» valdes priekšsēdētājs Aivars Smagars informēja, ka, uzzinot, ka Jūrmalas Lauvu klubs šogad ir izvēlējies atbalstīt aprūpes centru, tā iemītnieku vidū tikusi veikta aptauja. «Uz jautājumiem par to, kas ir vajadzīgs un ko iemītnieki vēlētos, sākotnēji saņēmu atbildes par cigaretēm un «100 gramiem», taču, tiklīdz sāku iztaujāt par labiekārtošanu, biju pārsteigts, ka 99% iemītnieku vēlējās tumšākus aizkarus, lai viņiem naktīs nespīd istabiņās gaisma. Tas ir viens no mērķiem,» norādīja Smagars.

Ja paliks pāri līdzekļi, tie tiks izlietoti vajadzībām, kas saistītas ar higiēnu - bārdas skūšanu, matu griešanu un mazgāšanu, stāstīja Smagars, piebilstot, ka sociālās aprūpes centrā dzīves apstākļi ir diezgan labi - tas ir aprīkots ar jaunām gultām, kurās ir pretizgulējumu matrači, kā arī ar jauniem skapjiem.

Biļetes uz koncertu nopērkamas «Biļešu paradīzes» kasēs un internetā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu