Pēc uzvaras BRIT ceremonijā augusi Sema Smita popularitāte

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/AP/Scanpix

Pēc uzvaras BRIT balvu ceremonijā Lielbritānijas mūzikas topos atgriezies dziedātājs un dziesmu autors Sems Smits (Sam Smith), liecina kompānijas «Official Charts Company» dati. Kā jau ziņots, 22 gadus vecais Smits BRIT ceremonijā ieguva jaunā izpildītāja balvu un britu globālo panākumu balvu. «Tas ir neticami. Es nebiju to gaidījis,» Smits sacīja pateicības runā.

Pēc uzvaras Smita albums «In the Lonely Hour» mūzikas topos pacēlās no otrās uz pirmo vietu, bet otro vietu ieņēma otrs lielākais BRIT balvu ieguvējs Eds Šīrans. Viņam tika pasniegta labākā britu dziedātāja vīrieša balva un labākā britu albuma balva par albumu «X».

Pirmo trijnieku noslēdza roka duets «Royal Blood», ko pasākumā atzina par labāko britu grupu.

Tikmēr amerikāņu rokgrupas «Imagine Dragons» ieraksts «Smoke & Mirrors», kas pirms nedēļas ierindojās pirmajā vietā, noslīdēja uz 12. vietu.

Singlu topa pirmajās vietās izmaiņu nebija, salīdzinot ar iepriekšējo nedēļu. Līderpozīciju saglabāja dziedātājas Ellijas Goldingas hits «Love Me Like You Do», kas iekļauts filmas «Fifty Shades of Grey» («Greja piecdesmit nokrāsas») skaņu celiņā.

Otrajā vietā joprojām ir īru dziedātāja Hozjēra dziesma «Take Me To Church», bet trešo vietu ieņem Marka Ronsona un Bruno Marsa singls «Uptown Funk».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu