Pārdošanā pēdējās papildu biļetes uz Eda Šīrana koncertu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Lielā pieprasījuma dēļ pārdošanā nonāk papildu biļetes uz Eda Šīrana koncertu 16. februārī Arēnā Rīga. Pateicoties mākslinieka tehniskā personāla pretimnākšanai, rasta iespēja koncerta skatuvi pārvietot tā, lai pārdošanā varētu nonākt vēl pāris simtu stāvvietu biļešu.

Šis fakts varētu iepriecināt Šīrana kvēlākos fanus, taču jāņem vērā, ka šoreiz vilcināšanās būs nevietā, jo tagad pieejamā konfigurācija ir maksimāli iespējamā un vairāk stāvvietu biļešu pārdošanā nebūs.

Papildus tam būs pieejamas biļetes Arēnas Rīga 3. līmenī, kas ļaus to īpašniekiem komfortabli vērot uzstāšanos no sēdvietām.

Vēlamies arī informēt, ka 19. janvārī koncerta organizatori «L Tips Agency» savā Facebook lapā (skat. resursus) sāks konkursu par labāko Eda Šīrana sveikšanas ideju. Kā zināms, Edam 17. februārī paliks 24 gadi. Tāpēc Latvijas fani tiek aicināti paust savas idejas, kā sveikt viņu drīzajā dzimšanas dienā. Uzvarētājs(-a) saņems divus ielūgumus uz mākslinieka koncertu.

Atgādinām, ka Eda Šīrana koncerts Rīgā notiks 16. februārī Arēnā Rīga. Tā ir unikāla iespēja apmeklēt pasaulē ārkārtīgu popularitāti iemantojušā mākslinieka uzstāšanos viņa slavas zenītā.

Papildu biļetes nonāks pārdošanā šodien plkst. 10 www.bilesuserviss.lv un visās «Biļešu serviss» kasēs.

www.facebook.com/ltipsagency

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu