Fotoreportāža: «Prāta vētra» prezentē DVD (10)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kino Citadele vakar notika «Prāta vētras» koncertfilmas «Vēl viena klusā daba» pirmizrāde. Koncertfilma uzņemta Skonto stadionā pagājušās vasaras 17.augustā notiekošās koncerttūres noslēguma koncertā, kuru apmeklēja 25 tūkstoši skatītāju. Viesi varēja salīdzināt dzīvā koncerta emocijas ar DVD sniegtajām emocijām.

Grupa «Prāta vētra» savus viesus sagaidīja kino gaitenī un laipni aicināja cienāties ar vīnu, Laimas konfektēm, zefīriem, protams, arī popkornu, jo kas gan par kino seansu bez popkorna? Ieejot zālē viesus sagaidīja vēl viens pārsteigums, uz katras krēsla atzveltnes stāvēja speciālas šokolādītes, kuras rotāja «Prāta vētras» jaunā DVD logo.

Gaitenī gaidot filmas seansu, viesi sveica mūziķus ar ziediem, pārsprieda pagājušās vasaras koncertu un nespēja vien sagaidīt, kad sāksies kino seanss.

Viesu vidū bija tādi populāri cilvēki kā Jānis Šipkevics, Reinis Sējāns, Indra Roga, Jānis Šipkēvics juniors un citi.

«Esam bijuši vairākās pirmizrādēs, tāpēc zinām, ka šī sadaļa parasti ir pēc filmas, bet kā diplomātiskā korpusa vadītājs es saprotu, ka, ziniet, drošs paliek drošs, labāk sākumā sasveicināties, lai beigās, mūs ieraugot, nesekotu svilpieni,» atklājot pasākumu, ironizēja Renārs Kaupers.

Baudot koncerta ierakstu, viesi dziedāja līdzi dziesmām, aplaudēja ik pēc katras dziesmas. Lielā ekrāna dēļ viesiem radās sajūta, ka viņi patiesi atrodas koncertā.

Pēc koncerta ieraksta noskatīšanās viesiem bija iespēja baudīt torti un pārspriest redzēto.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu