Žūrija veic pirmo meiteņu atlasi žurnāla "Playboy" vākam (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

"Radio SWH" šo trešdien, 2.martā, tika apspriestas Latvijas meitenes. Pēc divu nedēļu garā fotogrāfiju iesūtīšanas perioda žūrija atlasīja 29 no 246 pretendentēm, kuras tiks uz žurnāla "Playboy" un "Radio SWH" rīkotā konkursa otro kārtu un pēc tam varēs kļūt par žurnāla vāka modelēm, trešdien vēstīja LNT raidījums "Tautas balss".

Atsaucība konkursam bijusi liela. "Radio SWH" vadībai esot bijis liels pagodinājums vērtēt konkursam iesūtīto meiteņu fotogrāfijas. Kā "Tautas balsij" atzina "Radio SWH" valdes priekšsēdētājs Jānis Šipkēvics, dalība šajā žurnāla "Playboy" rīkotajā konkursā esot viņa bērnības sapņa piepildījums.

"Kāpēc, piemēram, es arī piekritu būt žūrijā - tikai tāpēc: kad es biju jauns un maziņš un manās rokās nonāca melnbalta fotogrāfija, kurā bija "Playboy" vāks, es vēl atceros - tur vēl tas zaķis ar ausīm bija, tad es nekad nevarēju iedomāties, ka pienāks diena un es būšu "Playboy" žūrijā. Tā ir kaut kāda sapņa realizācija. Latvijai ir pašiem savs "Playboy" žurnāls, un iespēja visiem noteikt un parādīt visiem meitenes, kuras tik tiešām ir skaistas, tas, domāju, ir ļoti, ļoti forši," uzskata Šipkēvics.

Skatīt pievienoto video!

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu