Kailija Minoga triumfē "Virgin Media" mūzikas balvā (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Lielbritānijas kabeļinterneta un televīzijas operatora "Virgin Media" mūzikas balvu pasniegšanas ceremonijā triumfējusi Kailija Minoga (Kylie Minogue).

Balvu ieguvējus balsojot nosaka Lielbritānijas iedzīvotāji.

Šogad Minoga tika atzīta gan par labākā albuma, gan labākā singla īpašnieci. Viņas jaunākais albums "Aphrodite" ieguva 40% balsu, tādējādi izcīnot labākā albuma titulu, savukārt par labāko singlu tika atzīta dziesma "All The Lovers".

Šakira tika atzīta par labāko solomākslinieci, Kristīna Agilera ieguva balvu par veiksmīgāko atgriešanos mūzikas industrijas apritē, savukārt dziedātājas Lēdijas Gāgas (Lady Gaga) dziesma "Telephone", kura tika ierakstīta kopā ar R&B dziedātāju Bejonsē (Beyonce), tika pagodināta ar balvu par labāko sadarbību.

Velsiešu dziedātāja "Marina And The Diamonds" tika atzīta par labāko jaunpienācēju mūzikas industrijā, savukārt Piksija Lota (Pixie Lott) ieguva seksīgākās mākslinieces titulu.

Par labāko grupu tika atzīta apvienība "Muse", kura ieguva balvu arī par labāko uzstāšanos, savukārt Liverpūles četrinieka "The Beatles" bijušais dalībnieks Džons Lenons ieguva Gada leģendas titulu.

Atgādinām, ka austrāliešu superzvaigznes Kailijas Minogas koncerts 25. februārī norisināsies "Arēnā Rīga".

Tradicionālās biļetes uz Kailijas Minogas šovu var iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs visā Latvijā un interneta lapā www.ticketpro.lv. Stāvbiļetes cena ir Ls 28. Sēdvietas maksā no Ls 28, bet vislabākās redzamības vietas LMT Biznesa kluba zonā un atbilstošās vietās pretējā zāles pusē maksā Ls 50 un vēl ir pieejamas.



Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu