Rīgā šovakar britu dziesminieks Džeimss Blants (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.flickr.com

Šovakar ar koncertu "Arēnā Rīga" viesosies britu dziesminieks un izpildītājs Džeimss Blants, informēja koncertaģentūras "Positivus Music" pārstāve Dace Baltābola.

"Arēnā Rīga" ieeja koncerta apmeklētājiem būs atvērta no plkst.18, bet plkst.19 uz skatuves uzstāsies grupa "Instrumenti", savukārt Blants savu uzstāšanos sāks plkst.20.

Mūziķis koncertā izpildīs gan populārākās dziesmas no debijas albuma "Back To Bedlam", gan dziesmas no jaunā studijas albuma "All The Lost Souls".

Angļu dziesminieks mūzikas apritē parādījās pirms trim gadiem ar dziesmu "You Are Beautiful" no sava debijas albuma "Back To Bedlam".

Dziedātājs pārstāv popmūzikas un pieaugušo liriskās mūzikas stilu. Mūziķis spēlē arī vairākus mūzikas instrumentus. Viņš pēc ilgiem gadiem kļuvis par pirmo britu pārstāvi, kurš ieguvis pirmo vietu Amerikas "Billboard the Hot 100". Pēdējais, kurš pirms viņa to bija izdarījis, bija Eltons Džons 1997.gadā.

Labi panākumi ir bijuši arī Blanta dziesmām "Goodbye My Lover", "No Bravery", "High" un "Wisemen".

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu