Ryan Adams "29"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Youtube

"Alt. country" zvaigzne Raiens Adamss (Ryan Adams) laidis klajā nu jau trešo studijas plati gada laikā - "29", šoreiz gan bez pavadošajiem "The Cardinals".

Ryan Adams "29"  

(Lost Highway)  

8/12

Acīmredzot ambīciju Adamsam netrūkst... Gada sākumā mākslinieks izdeva dubultalbumu , kas bija daudz tradicionālāks par Adamsa "Demolition", "Rock N Roll" vai izcilo "Gold", šeit mākslinieks atgriezies pie saknēm, proti, kantri mūzikas - dziesmas par slīkšanu viskija pudelē, par nelaimīgu mīlestību, dzimtajām mājām... Kritiķi šo albumu pat dēvē par tīru kantri, nevis alt. country.

Nu un beidzot veikalu plauktos nonāk, šķiet, intīmākais no visiem trim ierakstiem - "29". Paņēmis atvaļinājumu no savas pavadošās grupas "The Cardinals", Adamss muzicē akustiskās ģitāras un klavieru pavadībā. Plati producējis Ītans Džonss (Ethan Johns), kas savulaik bijis atbildīgs par Adamsa 2000. gada "Heartbreaker" un 2001. gada "Gold".

Plates koncepcija ir šāda - katra dziesma ilustrē mākslinieku vecumā no 20 līdz 29 gadiem, šobrīd Adamss ir 31 gadu vecs. Dziesminieks emocionāli apdzied sarežģītās attiecības, pārdomas un atmiņas no saviem divdesmitajiem. Tiesa, neviens no skaņdarbiem nav hits, ja nu vienīgi kantri orientētais "Carolina Rain", kurā ieskanas skaistais pedal steel tembrs un tiek apdziedātas dzelzceļa sliedes, ceptas olas un smagās kravas mašīnas, kas traucas pa lielceļiem.

Izdošanas datums: 20.12.2005.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu