Linda Leen nav kopā ar Švānu (36)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sarunā ar "Vakara Ziņām" dziedātāja apgalvoja, ka "Privātā Dzīve" melojusi, rakstot par viņas attiecībām ar Eduardu Švānu

Žurnāls "Privātā Dzīve" nesen rakstīja, ka Linda Leen esot atgriezusies pie sava kādreizējā boifrenda, TV šova "Prāta banka" vadītāja un dīdžeja Eduarda Švāna, bet svētdienas pēcpusdienā "Vakara Ziņas" pārliecinājās par ko citu — dziedātāja laiku pavadīja kopā ar savu īsto draugu, grupas "SuperHuman" solistu Kristianu Kornu. Ap pulksten 18.40 divu draugu pavadībā Linda un Kristians ar motocikliem piebrauca pie sabiedrības krējuma iecienītā ekskluzīvā restorāna "Bella Italia" Lielupes krastā. Šeit jaunieši, dzerot kafiju, pavadīja nepilnu pusstundu, pēc tam visi četri devās uz Rīgu. Brīdi uzkavējušies Kristiana dzīvoklī Pārdaugavā, viņi brauca uz garāžu kooperatīvu, kur novietoja savus spēkratus. Linda un Kristians, atvadījušies no draugiem, iekāpa Kristiana mašīnā — tajā pašā, kurā abus jauniešus, kaislīgi skūpstamies, "Vakara Ziņas" fiksēja viņu skatuves kolēģa, dziedātāja Jāņa Stībeļa kāzās 2. jūlijā. Tā arī bija pirmā reize, kad kādam preses izdevumam izdevās iegūt dokumentālus pierādījumus par Lindas un Kristiana attiecībām.

Īsā sarunā ar "Vakara Ziņām" gan Linda, gan Kristians apstiprināja, ka joprojām ir kopā. "Mēs neesam šķīrušies," apgalvoja Kristians. Savukārt Linda, nevēloties iesaistīties plašākā sarunā, vien pateica: "Tas, kas bija rakstīts "Privātajā dzīvē", ir meli. Protams, tās fotogrāfijas bija īstas, bet viss pārējais — izdomājumi.

Komentāri (36)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu