LNT iesoļo desmitajā sezonā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Atkal klāt ir rudens un sākas rosība TV ekrānos. Jau desmito sezonu LNT domā par jums visiem, par ikvienu.

Gribat redzēt? Mēs jūs nepievilsim. Redzēsiet un izbaudīsiet! Labākās no labākajām filmām: „Harijs Poters un Filozofu akmens”, „Gredzenu pavēlnieks. Gredzenu brālība”, šarmantā un populārā Sandra Buloka – „Miss slepenā aģente”, Dzordžs Klūnijs un viņa „Oušena banda”, kā arī daudzas citas godalgotas un populāras filmas.

Interesantākos raidījumus, gan pilnīgi jaunus, gan laika pārbaudītus. Iepazīšanās spēle „Mīl ne Mīl” atgriežas ar jauniem mīlas stāstiem, turklāt jaunas sejas būs arī raidījuma vadītāju vidū! Nepārspējamais kulinārs Valters Krauze atkal ceps un vārīs, un joprojām tas viņam nesagādās nekādas pūles – „Viens, divi, gatavs”! Šajā sezonā kulinārijas mākslu LNT ekrānos katru svētdienas rītu varēs baudīt veselu stundu. Vienmēr atturīgs un elegants – Eduards Švāns un senākā un populārākā prāta spēle „Prāta Banka” atkal sestdienās un svētdienās jau ierastajā laikā pl. 19.00. Arī šajā sezonā novārtā netiks pamesti jaunie Latvijas mūzikas talanti. „Talantu Aģentūra” meklēs jaunus dziedātpratējus, dos viņiem iespēju atklāt pašiem sevi un pagozēties plašākas publikas priekšā. Un visbeidzot - pašķirstiet avīzes, visi tikai ceļ un būvē! Tieši tāpēc, lai jums būtu kur smelties jaunas idejas, septembra beigās smaidoša jūs uzrunās Baiba Zvaigznīte un raidījums „Mājokļa jautājums”. Mājās pie kāda no jums remontēsim un pie mums to visu rādīsim.

...un protams: ātrākās pasaules sacīkstes F1, Baltijas Basketbola līgas un ULEB basketbola spēles, jauni seriāli, multenes vismazākajiem, kā arī neliela svaiga realitātes šovu deva.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu