"Citu zēnu" fane uzdāvina grupai "štuku"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
"Citi zēni" dodas uz starptautisko Eirovīzijas dziesmu konkursu
"Citi zēni" dodas uz starptautisko Eirovīzijas dziesmu konkursu Foto: Jānis Škapars/TVNET

Grupa "Citi zēni" šovasar izdeva asprātīgu singlu par naudas vērtību - "Lieka štuka". Pateicoties kādai fanei, grupa patiešām tikusi pie īstiem tūkstoš eiro.

Grupas solists Jānis Pētersons izdevumam "Privātā Dzīve" pastāstīja, ka Rojā, spēlējot koncertu, vienos naktī pie skatuves pienākusi kāda sieviete un vienkārši iedevusi divas piecsimt eiro banknotes. "Viņa neko neprasīja pretī. Tanī brīdī viņa nolika mūs uz tādas pauzes, ka nezinājām, ko teikt. Stāvējām kā muļķi. Acīmredzot gribēja redzēt, kā mēs reaģēsim."

Tika pat apturēts koncerts: "Uzcēlām meiteni uz skatuves, pateicām lielu paldies un piedāvājām viņai iespēju naudu paņemt atpakaļ, jo tā tomēr nav maza summa. Taču viņai bija svarīgi, lai to štuku paturam."

Puišiem nācās naudu paturēt, taču viņi to noziedoja labdarībai. Jānis stāsta, ka grupai ir kāds nerakstīts likums: "Ja iebirst kaut kas, ko nebijām plānojuši, noziedojam kādam, kam tā nepieciešama vairāk. Arī "Dejo ar zvaigzni" skatītāju simpātijas balvu mēs ar Elenu ziedojām labdarībai."

Kā zināms, Jānis Pētersons ir viens no šova "Dejo ar zvaigzni" dalībniekiem. Jānis šovā startē kopā ar dejotāju Olenu Čerekovu. Trešdien, 19. oktobrī, pavisam negaidīti par aiziešanu no šova pēc pašas vēlēšanās paziņoja psiholoģe ar specializāciju seksoloģijā un partnerattiecību terapijā Kristīne Balode. 

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 11. oktobra numurā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu