Šodienas redaktors:
Krista Garanča

Traģēdija Skulmju ģimenē: vienā dienā mūžībā devušies brāļi Ārens Skulme un Dāvids Spunde

Svece.
Svece. Foto: Nicvandum/"Shutterstock"

Dienā, kad pēkšņi mūžībā tika aizsaukts uzņēmējs Ārens Skulme, nomiris arī viņa brālis Dāvids Spunde.

Jūnija izskaņā Dāvids bija devies darba braucienā uz Ķīnu, no kura viņam mājās vajadzēja atgriezties 8. jūlijā. Vēl pirms Jāņiem Dāvids saviem sekotājiem "Facebook" novēlēja lustīgu līgošanu.

Diemžēl 27. jūlijā viņa ģimeni šokēja traģiskā ziņa, ka Dāvids pametis šo pasauli.

Interviju ar Dāvja sievu Alisi lasi žurnāla "Kas Jauns" 9. jūlija numurā!

"Atlikušās ģimenes dzīve sagriezusies nesaprotamā virzienā. Vienas palikušas sieva Alise un meitiņa Sofija, kam tagad jātiek galā ar situāciju...

Kā atgādāt mīļoto vīru un tēti no Ķīnas uz dzimteni? Kā turpināt dzīvot bez galvenā ģimenes balsta? Tikai pamazām kā caur lielu murgu tiek aptverta realitāte – dzīve ir mainījusies līdz nepazīšanai," vietnē "Facebook" raksta Dāvida tēvamāsa, aicinot ziedot Dāvida repatriācijas izdevumiem.

Arī abu brāļu līdzgaitnieki apstiprina traģisko sakritību.

Jau vēstīts, ka jūnija beigās 47 gadu vecumā pēkšņi miris uzņēmējs Ārens Skulme, kurš ir arī Lienes Kivičas bijušais vīrs un trīs vecāko meitu tēvs, 2. jūlijā vēstīja "Kas Jauns".

Liene un Ārens bija precējušies 10 gadus un izšķīrās 2013. gadā. Abu savienībā pasaulē nākušas trīs meitas, kuras pēc šķiršanās dzīvoja pie mammas.

Savukārt pēc tam, kad Liene 2018. gadā sāka attiecības ar mūziķi Andri Kiviču, meitas izvēlējās dzīvot ar savu tēti un pārcēlās uz Ārena Skulmes mājām Ādažos.

Uz augšu