«Take That» arī kā trio iekaro britu topu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Lai arī slaveno britu boibendu pametis gan Robijs Viljamss (Robbie Williams), gan Džeisons Orendžs (Jason Orange), tas nav apturējis atlikušo trio - Geriju Bārlovu, Marku Ovenu un Hovardu Donaldu. «Take That» 28. novembrī ir laiduši klajā jaunu studijas albumu «III», kura pirmais vēstnesis - dziesma «These Days» (skat. video) šonedēļ iekarojusi Apvienotās Karalistes singlu topu.

Līdz ar to pagājušās nedēļas līderis - Ziemassvētku labdarības projekta «Band Aid» populārās dziesmas «Do They Know It's Christmas?» jaunā versija - zaudējis savu līdera dzelteno krekliņu, svētdien ziņo «Official UK Albums Chart».

Tikmēr albumu topa 1. vietā trešo reizi pēc kārtas latviešu izcelsmes dziedātājs Olijs Mērss (Olly Murs) ar savu trešo studijas albumu «Never Been Better»

Jau vēstījām, ka Olija tēvs - Pīters jeb Pēteris Mērss (jeb Mūrs) ir latviešu izcelsmes. Olija vecvecāki no tēva puses 1920. un 30. gados bijuši slaveni cirka gaisa akrobāti Edvards un Kate, kas vēlāk pēc kara 1948. gadā emigrēja no Padomju Savienības uz Angliju.

Nesen Rīgā vaigā skatītais dīdžejs Deivids Geta (David Guetta) ar jauno plati «Listen» ir numur 8, bet skotu dziedošās mājsaimnieces, talantu šova «Britain's Got Talent» zvaigznes Sūzanas Boilas (Susan Boyle) jaunais albums «Hope» tikai 13. vietā.




KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu