Klubā "Kabata" grupas "Livido" un "The Picture"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pašmāju grupas "Livido" un "The Picture" savu rudens sezonu atklās ar koncertu klubā "Kabata", kas notiks 18.septembrī, informēja grupas "Livido" menedžere Elīna Simsone.

Koncertā skanēs gan zināmas grupas dziesmas, kas Latvijas radio topus jau ir paspējušas iekarot, gan pavisam jauni skaņdarbi.

Šajā sezonā grupa "Livido" saviem klausītājiem plāno sagādāt vairākus pozitīvus pārsteigumus un ir izvirzījusi sev ambiciozus mērķus, tāpēc par nākamajiem koncertiem varēsiet dzirdēt jau pavisam drīz, solīja Simsone.

Grupu "Livido" veido četri dalībnieki, kuri sanākuši kopā 2007.gada vasarā. Grupas dalībnieki ir Oskars Kalniņš, Jānis Vērdiņš, Jānis Užulis un Jānis Stradiņš, kuri savu iedvesmu darbiem meklē ikdienas notikumos.

Savukārt grupas "The Picture" izveidošanās sākums meklējams 2006.gadā, kad bundzinieks Nauris Brikmanis pēc Svētā Valentīna dienā apmeklētā Aināra Mielava koncerta saprata, ka arī viņš vēlas būt mūziķis un spēlēt mūziku koncertā, kurā ir daudz klausītāju.

Grupa "The Picture" dalībnieki ir kopā jau kopš vidusskolas laika, kad bija klasesbiedri un arī kopīgi spēlēja orķestrī, tāpēc var teikt, ka viņus vieno ne tikai mūzika. Grupas "The Picture" dalībnieki ir Kaspars Eglītis, Jānis Brakmanis, Nauris Brikmanis, Miķelis Leināts, Ilze Malaševska.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu