Deividu Getu Rīgā iesildīs «Edgar Storm» un «[Ex] da Bass» (9)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Franču dīdžeja un producenta Deivida Getas uzstāšanos, kas 17.oktobrī norisināsies «Arēnā Rīga», iesildīs pašmāju dīdžeji «Edgar Storm» un «[Ex] da Bass». Kā informē «L Tips Agency» pārstāve Maija Tomkalne, iesildītājus atlases kārtībā izvēlējies Getas menedžments un ierakstu kompānija.

Abi dīdžeji no plkst.19 dalīs savā starpā aptuveni divas stundas - kā pirmais uzstāsies «Edgar Storm», bet pēc viņa - «[Ex] da Bass».

«Edgar Storm» ir dīdžejs, producents, kluba pasākumu organizators, kurš karjeru sācis1996.gadā. Patlaban viņš ir Rīgas kluba «Studio 69» rezidents un pasākumu direktors. Pirms tam bijis rezidents tādos klubos kā «Groks», «Pepsi Forum», «Roxy», «Red Square» un «Larocca». Radio «Mix FM» vada raidījumu «Studio69 Live».

2012. gadā DJ «Edgar Storm» kopā ar DJ «Piastro» uzvarēja Braiena Kalbertsona un ierakstu kompānijas «Indaba Music» izsludinātajā konkursā par remiksu kompozīcijai «Still Here». Puiši arī saņēma ierakstu kompānijas «Verve» piedāvājumu izdot savu sacerējumu.

Savukārt «[Ex] da Bass» ir viens no mūsdienu latviešu aktuālākajiem dīdžejiem un producentiem. Savu karjeru sākot dzimtajās Cēsīs, patlaban «[Ex] da Bass» ierindojams ne tikai Latvijas, bet visas Baltijas dīdžeju topa galvgalī. 2010.gadā un 2011.gadā atzīts par Latvijas vadošo dīdžeju. Vairāk nekā desmit gadus viņš strādā arī «European Hit Radio», kur kopš 2006.gada vada raidījumu «Party Service».

Karjeras laikā viņš uzstājies vai visos ievērojamākajos Baltijas klubos, kā arī Somijā, Vācijā, Apvienotajos Arābu Emirātos un citur. 2005.gadā dīdžejs pārstāvējis Baltijas valstis lielākajā elektroniskās mūzikas festivālā «Loveparade» Berlīnē.

Pagājušajā gadā «[Ex] da Bass» kopā ar «Matthew Nagle» guva starptautisku ievērību ar «Ne-Yo» kompozīcijas «Let Me Love You» remiksu. Pats «Ne-Yo» atzina viņu radīto remiksu par labu esam un pat izmantoja savā uzstāšanās šovā «Dancing With The Stars 15».

Par VIP biļešu īpašnieku labsajūtu no plkst.19 līdz pat 3 naktī, ar pārtraukumu vienīgi Getas šova laikā, gādās arī DJ «Nickey Miles», DJ «Alvuxa» un DJ «Pyep».

Pēc Getas uzstāšanās visi pārējie interesenti aicināti uz oficiālo pēcšova ballīti klubā «Larocca», kur līksmība un dejas turpināsies līdz pat plkst.6 rītā.

Biļetes uz Getas gaismu, skaņas un pirotehnikas šovu pieejamas interneta vietnē «www.bilesuserviss.lv».

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu