Aminata Austrijā. 2. diena

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: eirovizija.lv

Katru dienu līdz pat 21. maija pusfinālam Vīnē mūsu Eirovīzijas delegācija mūs iepazīstinās ar Aminatas gaitām Austrijā. Foto un aprakstiem iespējams sekot līdzi mājas lapā www.eirovizija.lv. Lūk, otrais ieraksts dienasgrāmatā!

Aminata Austrijā. 2. diena

Atskatoties uz ziņām, kuras pāršalca Latvijas interneta medijus par Aminatas tērpu, kuru veidojusi Līga Banga kopīgi ar Inesi Valciņu un Gundu Zvirbuli, pārņēmis patiess prieks un gandarījums. Tiesa, Aminata tērpā jūtas patiešām ērti un brīvi, un tas izceļ dziesmas vēstījumu.

Jāpiebilst, ka vēlējāmies Aminatas kleitu saglabāt kā pārsteigumu uz pirmo ģenerālmēģinājumu, bet jau iznākot no ģērbtuves, Aminata izskatījās kleitā tik spoži un eleganti, ka oficiālie Eirovīzijas mediji tūdaļ metās fotografēt un filmēt, kā arī tapa pirmās intervijas.

Pateicoties gan tērpam, gan, protams, Aminatas spožajai balsij un specīgajai dziesmai, žurnālisti uz preses konferenci pēc mēģinājuma nebija jāsauc - tie paši pārpildīja zāli uz Latvijas delegācijas tikšanos. Mūs apmeklēja ne mazāk žurnālistu kā tādas Eirovīzijas lielvalstis kā Zviedriju, Dāniju, Nīderlandi. Turklāt preses konferences noslēgums bija ļoti īpašs. Aminata nodziedāja akustisko dziesmas Love Injected versiju, pēc kuras visa zāle piecēlās kājās.

Nākamajās dienās vēl vairāk koncentrēsimies uz priekšnesuma vizuālo kvalitāti. Tas jānoslīpē līdz sīkumam, tai skaitā Aminatai paredzēti ornamenti uz ādas, kas ir laikietilpīgs process pirms uzstāšanās. Labā ziņa ir tā, ka grima mākslinieki ir ļoti atsaucīgi un nav šaubu, ka iecerētais uzstāšanās laikā būs vislabākajā kvalitātē. Tāpat arī par gaismām, kadrējumu un citiem jautājumiem, kuri televīzijas šovos nav mazums.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu