Vainhausa atstājusi 2 miljonu vērtu mantojumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Talantīgā, taču iekšējo dēmonu nomocītā britu dziedātāja Eimija Vainhausa (Amy Winehouse) izšķiedusi tūkstošus alkoholam, narkotikām un draugiem, dzīvojot visai izšķērdīgu dzīvesveidu un vēlāk tērējot lielas summas savu atkarību ārstēšanai. Presē nonākušas Vainhausai piederējušo uzņēmumu grāmatvedības atskaites, kas liecina, ka pēc negaidītās nāves viņas atstātais mantojums ir 2 miljoni mārciņu.

Lai arī 2008.gadā Vainhausa ar 10 miljoniem bija iekļuvusi izdevuma "Sunday Times" bagātāko slavenību sarakstā, jau gadu vēlāk tādā pašā sarakstā dziedātāja ierindojās krietni zemākā vietā vien ar 5 miljoniem mārciņu. Tagad, analizējot gadskārtējās grāmatvedības atskaites, izrādījies, ka atlikuši vien 2 miljoni mārciņu.

Eimijai Vainhausai piederēja divas kompānijas, no kurām "Cherry Westfield" šobrīd ir 2 miljonus mārciņu vērta, bet "CW Touring" kontā ir tikai 8000 mārciņu.

"Lai arī Eimija tērēja tūkstošus alkoholam, narkotikām un ballīšu draugiem, viņa tomēr bija turīga jauna sieviete," izdevumam "The Daily Star" atklājis kāds tuvs dziedātājas draugs.

"Ja viņa būtu tikusi galā ar savām atkarībām, viņa dzīvotu bezrūpīgu dzīvi."

Pēc Vainhausas nāves, dziedātājas otrais un pēdējais albums "Back to Black" Lielbritānijā ir kļuvis par 21.gadsimta pārdotāko mūzikas ierakstu, liecina kompānijas "Official Charts Company" dati. Kā vēsta kompānijas paziņojums, 2006.gada ieraksts, pateicoties kuram Vainhausa saņēma piecas "Grammy" balvas, pārdots 3,26 miljonos eksemplāru, pārspējot Džeimsa Blanta (james Blunt) albumu "Back to Bedlam" (3,25 miljoni eksemplāru). Atgādinām, ka Vainhausas albumi un singli strauji atgriezās Lielbritānijas mūzikas topos pēc viņas nāves 23.jūlijā.

Viņas nāves cēlonis joprojām nav skaidrs. Daudzi uzskatīja, ka viņa mirusi no narkotiku pārdozēšanas, tomēr toksikoloģijas rezultāti apstiprinājuši dziedātājas tēva apgalvojumu, ka pēdējā laikā viņa meita narkotikas nelietoja.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu