Jau šomēnes atklās jauno "Palladium" koncertzāli

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau pēc nepilna mēneša ar Džeimsa Blanta (James Blunt) koncertu 30.septembrī Rīgā atklās jaunu populārās mūzikas koncertzāli kādreizējā kinoteātra Palladium telpās. Šis būs ekskluzīvs koncerts, jo citās pilsētās Blants ar koncertiem uzstājas arēnās, taču Rīgā koncerts plānots nepilniem 2000 cilvēku, kas noteikti radīs neaizmirstamu atmosfēru, informē "Positivus Music".

"Palladium" atklāšana

Tas būs pirmais publiskais pasākums šajās telpās kopš leģendārā kinoteātra "Palladium" slēgšanas deviņdesmito gadu sākumā. "Palladium" savulaik bija viens no pilsētas galvenajiem kinoteātriem - ar tam laikam neierastu platekrānu un allaž izpārdotiem seansiem. (Kad sēdvietas bija beigušās, ļaudis steidza iegādāties lētākās papildvietu biļetes uz atvāžamajiem krēsliem rindu galos). Iecienīta bija arī kinoteātra kafejnīca, kurā, gaidot kinožurnāla "Padomju Latvija" beigas, kinomīļi baudīja sātīgus piena kokteiļus.

Jaunā koncertzāle, kurā patlaban aktīvi norit remontdarbi, saglabās "Palladium" nosaukumu, kā arī kinozāles kādreizējo apaļo formu, un tajā divos līmeņos izbūvēti skatītāju balkoni, kas nodrošinās lielisku redzamību. "Palladium"unikālās telpas un atmosfēra ļaus publikai izbaudīt pavisam citādu koncertu pieredzi nekā līdzšinējās koncertu vietas Rīgā. Tā būs jauna koncertu platforma gan pašmāju mūziķiem, gan ārvalstu māksliniekiem. Plānots, ka ikdienā "Palladium" lielākoties tiks rīkoti jauno grupu koncerti.

"Radio 101" izskanēs "Palladium" veidoto raidījumu sērija

Katru trešdienu plkst.19:30 "Radio 101" izskanēs jaunās koncertzāles veidoto raidījumu sērija, kas tapusi ar "Tuborg" atbalstu un, gaidot koncertzāles atklāšanu, iepazīstinās ar "Palladium" gaidāmo grupu mūziku un dos iespēju klausītājiem laimēt biļetes uz koncertiem.

Biļetes uz visiem izsludinātajiem Palladium Rīga koncertiem jau pieejamas "Biļešu Serviss" kasēs. Koncertzāle Palladium atrodas Rīgā, Marijas ielā 21 (ieeja no Pērses ielas).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu