Rianai par uzstāšanos maksās 5200 minūtē (22)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

R&B zvaigzne Riana (Rihanna) par stundu ilgu uzstāšanos Floridā saņems atalgojumu 312 000 sterliņu mārciņu (260 832 latu) apmērā, vēsta "Daily Telegraph".

Tas nozīmē, ka par katru priekšnesuma minūti Riana saņems 5200 mārciņas.

Dziedātāja uzstāsies labdarības pasākumā, kuru rīko audzēju izpētes institūts "Dana-Farber Cancer Institute". Pasākumā, kas norisināsies Donalda Trampa savrupmājā Palmbīčā, piedalīsies tikai 600 viesi.

VIP viesi šķīrās no 200 000 ASV dolāru (103 400 latiem) par desmit personām paredzētu galdiņu, savukārt lētākā sēdvieta izmaksā 2000 ASV dolāru (1034 latu).

22 gadus vecā dziedātāja ir pārdevusi vairāk kā 25 miljonus albumu ierakstu visā pasaulē un pabijusi ASV mūzikas topos ar tādiem singliem kā "Umbrella" un "What's my name".

Pašlaik Riana ir iesaistīta tiesas procesā. Kā ziņots iepriekš, izcilais ASV modes fotogrāfs Deivids Lašapels apgalvo, ka dziedātājas spilgtais un krāsainais videoklips dziesmai "S&M" ir veidots, par pamatu izmantojot viņa uzņemtās fotogrāfijas.

Lašapels, kurš ir fotografējis slavenības tādiem populāriem izdevumiem kā "Rolling Stone", "GQ" un "Vanity Fair", apgalvo, ka mūzikas video ir tiešā veidā atvasināts un būtiski līdzīgs viņa darbiem. Fotogrāfs pieprasa nenoteikta apmēra kompensāciju par zaudējumiem.

Dziesmas "S&M" videoklips tā seksuālā satura dēļ vairākās valstīs ir aizliegts.

Komentāri (22)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu