Kailija Minoga piedalījusies pikantā reklāmā (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Izrādās, ka ne tikai Dženifera Lopesa sargā un lolo savas apaļīgās formas - to dara arī dziedātāja Kailija Minoga, kura esot nolēmusi savu «piekto punktu» apdrošināt par pieciem miljoniem dolāru...

Lai visi varētu pārliecināties, ka 44 gadus vecajai dziedātājai joprojām ir ar ko palepoties, viņa piedalījusies kādas britu apdrošināšanas kompānijas videoreklāmā, kuras autore ir britu māksliniece Katrīna Džeba.

Foto: Ekrānšāviņš no video

Melnbaltais reklāmas rullītis atgādina kāda mazbudžeta erotiskā trillera sākumu. Tiesa, tā galvenā varone ir pasaules popa skatuves zvaigzne Kailija Minoga, kura graciozi ienāk zālē, pasmaida kamerā un pagriežas pret skatītājiem ar muguru, lai uzkāptu pa trepēm.

Un tieši tad skatienam atklājas pārsteidzoša aina: kleitas izgriezums ir zemāks, nekā varētu iedomāties, jo - Kailijai nav ko slēpt! Tobrīd balss aiz kadra komentē: «Vēlaties drošu apsardzi? Pasargājiet to, kas jums ir pats dārgākais!»

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu